Aqva Therm

Zatvori

O nama

Aqva Therm Maloprodajna i veleprodajna trgovina koja posluje od 2004 godine sa veoma širokim asortimanom proizvoda od preko 10,000 artikala i sopstvenim razvozom na teritoriji Subotice pružaju svojim kupcima uslugu tako da na jednom mestu možete pronaći kompletno rešenje za potrebe grejanja, vodovoda, kanalizacije, kupatila i klimatizacije poštujući savremene zahteve energetske efikasnosti i ekološko - zdravstvene prihvatljivosti, a u domenu sanitarne keramike i kupatilke opreme, možete izabrati funkcionalne proizvode modernog dizajna evropskog kvaliteta.

 

Prateći savremene trendove, naša služba je odlučila da se predstavlja I na internet tržištu kako bi Vam omogućila lakšu i bezbrižniju kupovinu.Trudeći se godinama da ispunimo sve želje naših kupaca.

 

Aqva Therm garantuje za prozvode iz svog asortimana, a servisna mreža pruža punu podršku od puštanja u rad do intervencija u garantnom i vangarantnom roku uz obezbeđene rezervne delove. Za Vaš projekat možemo da Vam preporučimo profesionalne instalatere za montažu.