Aqva Therm

Zatvori

Uputstvo za Poručivanje

Česta pitanja

Nakon odabira željenog artikla, kliknite na opciju DODAJ U KORPU i odaberite količinu klikom na plus ili minus. Nakon toga, vaš artikal se nalazi u KORPI  koja se nalazi u gornjem desnom uglu. 

Kada završite sa kupovinom, kliknite na korpu i učitaće se nova stranica u kojoj možete proveriti sve artikle i količine koje ste odabrali. Kada utvrdite svoju porudžbinu, odaberite opciju NARUČI. Otvoriće se nova stranica na kojoj je neophodno da upišete validne podatke kako bi vaša porudžbina bila pravilno kreirana i isporučena. Takođe, neophodno je da izaberete način preuzimanja i način plaćanja. 

Ukoliko imate neku posebnu napomenu vezano za proizvod ili  Napomenu za kurira, molimo vas da to upišete u polje Napomene. 

Nakon unetih podataka, čekirajte box pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja i kliknite na dugme NARUČI. Vaša porudžbina je uspešno kreirana, i ubrzo će vam stići potvrdni mail sa svim neophodnim podacima. 

Određeni artikli se ne mogu isporučiti kurirskom službom, njihovo preuzimanje je moguce samo na lokaciji. 

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 024/680 660 ili na mail adresu webshop@vodovod.rs