Aqva Therm

Zatvori

ÁFA visszaigénylés

Česta pitanja

Hozza létre álmai fürdőszobáját, egyszerűen, ÁFA mentesen, garanciával és magyar nyelvű kiszolgálással. Válassza ki a legjobb megoldást fürdőszobájához abból a kínálatból melyet már közel 20 éve finomítunk, hogy az Ön számára a legjobb ajánlatot állíthassuk össze a problémamentes és ízléses fürdőszobájához.

Szeretettel várjuk Önt és csaladját mindenféle szaktanácsadással illetve magyarul anyanyelvi szinten beszélő kiszolgálással.

Érdeklődni tudnak a következő telefonszámokon illetve e-mail címen minden hétköznap hétfőtől péntekig 07:00-15:00 óráig, szombaton viszont 07:00-13:00 óráig.

Telefonszámaink: +381 24/548-032 , +381 24/541-110

E-mail címünk: webshop@vodovod.rs

Ha úgy döntenek szívesen meglátogatnának minket, üzlethelyiségünket megtalálhatják a Šantićeva 55/a cím alatt, Szabadkán.

 

AZ ÁFA visszaigénylésének menete

 

  • Az áfát magyar útlevéllel illetve igazolvánnyal is vissza tudják igényelni.
  • Kettős állampolgárok nem igényelhetnek vissza áfát.
  • A minimum összeg 150 eurónak megfelelő dinár ellenértéke ez a jelenlegi árfolyam szerint kb 18.000,00 dinár, az összeg amit visszaadunk erre az összegre az
    3.000,00 dinár (16.667 %).
  • A maximum összeg 300 eurónak megfelelő dinár ellenértéke.
  • Az Ön dolga csupán annyi, hogy a számlát és a papírt amit az üzletben kiállítunk, azt a szerb vámos lehitelesíti az országból való kilépéskor és a következő alkalommal mikor jönnek Szerbiába visszahozzák a lehitelesített dokumentumot és mi visszaadjuk az összeg 16.667 %-át.

A feltüntetett 300 eurónak megfelelő dinár ellenértéke azért van felső határként feltüntetve, mert ez az összeg felett vámkötelesnek számítana az áru.

Amennyiben a fent említett összeget túllépné a vásárlás összege, abban az esetben a számlát fel tudjuk bontani több kisebb számlára. Ebben az esetben ugyan több személyre külön kell számláznunk olyan módon, hogy egyik számla se lépje túl a megfelelő felső határt.

Példaként írjuk, hogyha az összeg 600 euró dinár ellenértéke, akkor azt 2 személyre számlázzuk, hogy ne legyenek vámkötelesek. (Például: férj-feleség)

Adatok amikre szükségünk van az áfát visszaigénylő dokumentumokhoz:

  • Vezetéknév és név
  • Útlevél illetve igazolvány szám (okmányazonosító)
  • Lakcím és irányítószám

A dokumentumot helyszínen fénymásoljuk, nincs szükség külön semmit sem magukkal hozni.

Sok szeretettel várjuk kedves Vásárlóinkat!